Szabályok

1. FOGLALÁSI  ÉS LEMONDÁSI SZABÁLYOK

A foglalást vendégeink közvetlenül a szálláshely recepciójával egyeztethetik a +36/30/567-6241 telefonon, vagy e-mailen az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a szálláskereső portálokon is. Érvényes foglalásnak, csak az e-mailben visszaigazolt, a vendég által írásban jóváhagyott, vagy szálláskereső portálok esetén, az ott visszaigazolt foglalást tekintjük. A foglalást követő 3 munknapon belül a szállásdíj 30%-át kérjük foglaló formájában bankszámlánkra utalni, mely lemondás esetén nem visszafizetendő. Amennyiben a foglalást követő 3 munkanapon belül a foglaló nem érkezik meg a számlánkra, úgy foglalását nem tudjuk aktívnak tekinteni. Amennyiben a foglalás lemondása az érkezést megelőző 14 napon belül történik, vagy meg nem érkezés esetén a vendég, a teljes szállásdíjat köteles megfizetni.

Tájékoztatjuk, hogy kuponos/utalványos/bónuszos foglalás esetén, az időpont egyeztetése után, az szobafoglalásnak minősül. Így a lemondási feltételek megegyeznek a normál szobafoglalás feltételeivel. Az érkezést megelőző 14-ik napon belül történő lemondás, vagy meg nem érkezés esetén, amennyiben a csomag ára nincs telses egészében kifizetve, úgy az, a fennmaradó rész mértékéig fizetési kötelezettséggel jár. Ez érkezést megelőző 14-ik napig a csomag érkezési időpontja, a szabad helyek és a lejárati idő függvényében módosítható, vagy foglalós csomagok esetén dímentesen lemondható.

2. HÁZIREND

A szálláshelyen, az épület egész területén tilos a dohányzás. Dohányozni csak a szálláshely előtt kijelölt területen lehetséges. Az épület valamennyi helyisége tűz- és füstérzékelővel felszerelt, a dohányzásból és egyéb gondatlanságból okozott tűzvédelmi riasztás költségét az azt okozó vendég köteles megfizetni, melynek összege 50.000 Ft. Tűzvédelmi riasztás esetén a szállás összes vendége a sziréna megszólalása után köteles a szállás előtti területen megvárni, hogy a riasztás valós problémából adódik-e!

A szálláshelyen tilos minden olyan tevékenységet folytatni, ami a többi vendég, illetve a környéken élők nyugalmát zavarja. Amennyiben a vendég a személyzet figyelmeztetése ellenére továbbra is másokat zavaró módon viselkedik, úgy a teljes foglalási összeg megfizetése mellett, köteles a szálláshelyet azonnal elhagyni. A vendég a szobakulcs mellett kap egy kulcsot a főbejárathoz is, melyet kérünk 20-tól 07.30-ig bezárni szíveskedjenek.

A közös helyiségekben csak a panzió bárjában forgalmazott italok és a szálláshely által készített reggeli fogyasztható.

A vendég a szobában és a panzióban található, általa használt berendezésekért és tárgyakért anyagi felelősséget vállal, amennyiben azokban kárt okoz, köteles azt megtéríteni a szállásadónak.

Az alábbi szolgáltatások, a feltüntetett időszakban állnak vendégeink rendelkezésére:

- reggeli: 08-10 óráig
- információ a recepción: 7-22 óráig
- a szobákat elfoglalni érkezéskor 14-20 óráig
- a szobákat elhagyni távozáskor 10 óráig
- közös helyiségek használata 22 óráig lehetséges

 
Csillagtúra Panzió Eger

Hostelz.com Youth Hostel Guide

Looking for a hostel? Read the reviews first.


MINŐSÍTETT

www.szallas.hu